Elindult a Telekom Váratlan Nyara

0

Mitől lehet váratlan egy nyár? Hiszen várjuk szinte egész évben, és jó esetben tudjuk, mi jön vele. A Telekom azonban csavar egyet a megszokott ajándékokon.

Amikor “beüt a nyár”, a szerencsésebbek tudnak kis időt szakítani maguknak utazásra, pihenésre, olyan elfoglaltságokra, amelyek kiszakíthatják őket az egész éves mókuskerékből. De még azok is, akik nem tudnak egy hosszabb szünetet megoldani, igyekeznek olyan programokat és lehetőségeket keresni, amik akár csak pár napra vagy órára segítenek feltöltődni élményekkel.

A távközlési szolgáltatók hagyományszerűen ilyenkor némi bónusz adatforgalommal, extra lebeszélhető időkerettel próbáltak hozzájárulni a lelazuláshoz, de manapság már nem feltétlenül erre van szükség, hiszen a legtöbb előfizetésben eleve jókora adatmennyiség és beszélgetési idő található. Akkor mi lehetne igazán jó ajándék egy olyan vállalattól, amely digitális és kommunikációs megoldásokkal foglalkozik? Nos, a Telekom Váratlan Nyár nevű kampánysorozatában épp ez a váratlan.

Élmények egész nyáron

A Telekom idei ötlete az, hogy olyan élményeket ajándékoz, amelyek valamilyen formában kapcsolódnak a digitális életmódhoz. Persze nem azzal, hogy a valódi kikapcsolódási formákat virtuálissá teszik, inkább arról van szó, hogy a mobillal, internetes megoldásokkal még élvezetesebbé teszik a nyári elfoglaltságokat.

“Úgy döntöttünk, idén nyáron aktívan hozzájárulunk mindenki feltöltődéséhez: nyárra nem csupán rengeteg, többször felhasználható élményt gyűjtöttünk össze számukra a Telekom alkalmazásban, de egész nyáron partnerük is leszünk, hogy egy megszokott, hétköznapi élményből is valami váratlant, valami életre szólót hozzunk ki” – magyarázza Balogh Timi, a nyár kommunikációs projektvezetője. “Megannyi élményt gyűjtünk össze a biciklibérléstől a fesztiválokon át a SUP-ozásig, az állatkerti belépőtől a Michael Jackson múzeumi belépőn és élményfőzésen keresztül a balatoni vitorlázásig, ami biztosan izgalmassá teszi a nyári időszakot.”

A nyári ajánlatot összeállító csapat célja, hogy az ügyfelek a telekommunikációs szolgáltatójukra egyúttal programokat és élményeket ajánló partnerként is tekinthessenek, és a Telekom app igazi programajánlóvá váljon városban vagy a természetben, családdal vagy páros programként.

Virtuális koncerttől a valódi vízig

De hogy is néz ki a Váratlan Nyár? Az eseményeket egy Billie Eilish koncert nyitotta, méghozzá úgy, hogy az eredeti, Bonnban tartott fellépést két magyar helyszínen, a Svábhegyi Csillagvizsgálóban és a Bács-Kiskun megyei Felsőszentivánon stream formájában is nézhetővé-hallgathatóvá tették. Ezután az idei Telekom Electronic Beats-hez kapcsolódó különleges, kétnapos fesztivál következett a kőbányai Főzdeparkban. A következő megálló a VOLT fesztivál, amelyet egy másik appal, a Szezámmal dobtak fel, hogy egyedi meglepetés-funkciókkal és nyereményjátékokkal is megtámogassák a fesztiválélményt. Aki ezzel az appal szkennelte a magenta felületeket akár egy VIP upgrade-del is gazdagabb lehetett Sopronban.

És ez még csak a június: az egész nyár során érkeznek majd új, izgalmas meglepetések, amelyekből még csak ízelítőket lehet tudni (épp ezért marad váratlan az a bizonyos nyár). 20 folyamatosan elérhető kedvezmény mellett több, mint 100 partner száll be a Telekom appon keresztül, ahol folyamatosan lehet majd rábukkanni nyári élményekre a kalandparktól a városnézésen át a fürdőzésig, a túrától a sporton át a fesztiválokig. Az ország 14 helyszínén lesz Mozi Piknik, ahol a csillagos ég alatt lehet filmeket nézni, de júliusban jön a változatos koncerteket kínáló ZamJam Zamárdiban és ugyanitt az augusztusi Strand Fesztivállal kapcsolatban is lehet majd meglepetéseket találni.

A Váratlan Nyár sorozatban tehát valóban sokféle váratlan élmény, lehetőség, kedvezmény és ajándék érkezik: ami viszont mindenképpen várható, az egyértelműen a Telekom app, amelyet már most érdemes letölteni és végigböngészni, majd pedig időről időre visszanézni és megkeresni a legújabb meglepetésekért.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét