Okosodó otthonaink: a jövő már elérkezett

Főoldal/ABLAK, EMBER, GÉP, TIPPEK/Okosodó otthonaink: a jövő már elérkezett

Az okosotthon több, mint okos eszközök összessége. Inkább úgy képzelhetjük el, mintha egy karmester vezénylete teremtene összhangot a berendezések számunka legmegfelelőbb irányításával. Hangulathoz igazodó világítás, takarékos és fenntartható energiafelhasználás – ez már nem a jövő, hanem nagyon is a jelen.

Az okosotthonok piaca egyre bővül, egyre több megoldás válik megfizethetővé és sokak számára elérhetővé. A Telekom számára is kifejezetten fontos téma ez, nem csak a minél több és többféle eszköznek biztosított megbízható hálózat szempontjából.

De mitől okos egy otthon? Sokkal több kell ehhez annál, hogy bizonyos eszközöket telefonról is vezérelni tudjunk, a cél inkább egy részben autonóm módon működő, a lakókat azok irányítása nélkül is kiszolgáló rendszer, amely a kényelemtől az energiatakarékosságig sokféle területen segít. Videónkban szakértők beszélnek arról, hol tart most ez a terület, mire érdemes figyelni, ha szeretnénk mi is “felokosítani” lakhelyünket, és tényleg igaz-e, hogy ez még mindig drága mulatság?

által|2019-12-02T11:44:37+01:002019.12.02|ABLAK, EMBER, GÉP, TIPPEK|

A Pont Most tartalmai a Magyar Telekom támogatásával készültek