Egy helyett sok, ráadásul ingyen: pörög a Telekomosok Fesztiválja

0

Már nyár eleje óta tart az a sorozat, amely egyetlen virtuális fesztivál, mégis több eseményt jelent, ráadásul ingyen. A Telekom ugyanis a VOLT Fesztivál megszűnése után különleges módon támogatja a nyári rendezvényeket.

Ha nyár, akkor fesztiválok: ez nagyjából egyértelmű kijelentés, hiszen a jó idővel, a szabadságok időszakával kiválóan összecsengenek az ország megannyi pontján induló rendezvények. A legnagyobbaktól a helyiekig, a divatos elektronikus zenékre építőktől az underground műfajokon át a különleges eseményekig sokféle közül lehet válogatni – bár az is igaz, hogy az elmúlt időszak nem épp arról szólt, hogy az otthoni költségvetésbe túl sok ilyesmi férne bele.

2023 februárjában készült egy olyan felmérés, amely szerint a vásárlók 96 százaléka valamilyen költségkímélő intézkedést tervez bevezetni a hétköznapjaiba már a következő hónapokban, 69 százalékuk pedig már lépett is, és visszafogott olyan kiadásokat, amelyek nem közvetlen létszükségletnek számítanak. A gazdasági visszaesések és az infláció bizony legtöbbször a szórakozást érinti: nem csak az utazásokkal járó költségek nőttek, de a fesztiváljegyek is akár harmadával többe kerülnek idén, ami sokaknak okozhat nehézséget, és bizony sokan dönthetnek úgy is, hogy idén az efféle időtöltés kimarad.

A Telekomnál azonban eleve azon dolgoztak, hogy betöltsék az űrt az egyik legnagyobb hazai fesztivál megszűnése után. Szabó Béla Attila, a Magyar Telekom márka- és lakossági kommunikációs igazgatója szerint ez hozta meg az idei formabontó döntést. “Évekig voltunk névadó szponzorai a Telekom VOLT Fesztiválnak. Amikor megtudtuk, hogy idén elmarad a rendezvény, döntenünk kellett, hogy új együttműködési lehetőséget keresünk és egy másik bejáratott fesztivál közönségének biztosítunk még több élményt vagy belevágunk valami egészen újba, és idén az ügyfeleinket szponzoráljuk inkább azáltal, hogy egész nyáron át ingyenes élményeket kínálunk számukra. Ez utóbbi mellett döntöttünk, életre hívtuk a Telekomosok Fesztiválját, hogy minden nehézség ellenére olyan lehessen a nyár, ahogy azt az ügyfeleink akarják.”

Sokféle, sokfelé: még megannyi eseménnyel vár a nyár

A Telekomosok Fesztiválja alapvetően azt jelenti, hogy a partnerként megjelenő fesztiválokra a Telekom alkalmazáson keresztül lehet díjmentes belépőket igényelni, amelyekkel ráadásul mindenki két további vendéget is magával vihet az egyes rendezvényekre. Júniusban a Hármashatár-hegyen, a Szent Iván éji nyárindítóval kezdődött a programsorozat, de még egészen augusztus 19-éig egy sor további eseményre lehet így ingyenesen eljutni. Július 15-én például a Balaton partján lesz a Telekom Electronic Beats X Hotelbuli, 22-én a dömösi Danu kempingben “Medencés glampingbulit” tartanak. 29-én a Tisza-tavon SUP Jógán lehet részt venni, augusztus 6-án pedig ismét a zenéé a főszerep a Népszigeten rendezett Carson Coma Akusztikon. Augusztus 12-én a Hortobágyon egy különleges, élő zenével fűszerezett csillagnézésre lehet jelentkezni, 19-én pedig Siófokon a Bamboo Szigeten lesz “Lebegő sziget”. Ezeken felül nyár folyamán az egész országban lesznek Paramount nyári mozielőadások, amelyekre szintén be lehet jutni a Telekom alkalmazásból szerzett jegyekkel.

Azok a fiatalok szintén nagyot nyerhetnek a nyári rendezvénysorozattal, akik érzik magukban a kedvet és képességet arra, hogy tartalmakat készítsenek: már sokan jelentkeztek a Magyar Telekom Fesztivál Kreátor programjába, ahol a legmenőbb fesztiválokra ingyen eljutva a buli mellett a közösségi médiában tudósítanak az eseményekről. Ráadásul az egyes rendezvényeket a Telekom Spots programajánlóban is összegyűjtötték, ahol népszerű zenészek és egyéb véleményvezérek kurátorként ajánlják közülük a kedvenceiket.

A konkrét rendezvények mellett a Telekomosok Fesztiválja exkluzív kedvezményeket is kínál, akár belföldi vonatozásra, akár külföldi buszútra. És innen sem maradnak ki a nyereményjátékok, amelyben nagy értékű utazástért, valamint további fesztiválbelépőkért lehet játszani – ez utóbbiak között 11 nemzetközi fesztivál is szerepel Európában. A Telekomosok Fesztiváljával egy időben pedig a Domino és havidíjas ügyfelek egyaránt kipróbálhatják az 5G hálózatot még akkor is, ha alapvetően nem 5G-csomagot használnak (ehhez persze annyi azért szükséges, hogy készülékük 5G-képes legyen).

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét