Indítsd be, vagy indítsd újra a karriered!

0

Kickstart-olunk, kiKraftolunk, avagy karrier-álomból és kreatív ötletből is lehet valóság. A Magenta Podcast legújabb epizódjában ehhez adunk tippeket.

Hogyan írjuk profi CV-t? Mik a fontosabb: a készségeink, vagy a szemléletünk? Hogyan kombináljuk a kettőt, hogy a maximumot tudjuk kihozni magunkból – és az adott helyzetből? Megtudhatjátok, hogyan lehettek meggyőzők videó interjúban, és mit kell tenni ahhoz, hogy a személyes varázs valahogy átmenjen még a digitális téren is. Példákat hozunk arra, hogyan tanulhatsz gyorsan, a gyakorlatban új dolgokat – ha mondjuk a Telekom új prémium karrierprogramjához, a Kickstart-hoz csatlakozol.

Megismerhettek olyanokat is, akik a 180 fokos fordulattól sem riadtak vissza azért, hogy jól érezzék magukat a mindennapokban. Mert lehet egy pénzügyesből akár programozó is, ha eléggé elszánt a váltásra. Itt lesz velünk a CV shark, Erdőssy Gellért, gyakorlati tanácsokkal. Érkezik Hinterstein Anikó, a Telekom Talent Experience vezetője, akit a Kickstart karrierprogramjának részleteiről kérdeztünk. Szintén érdekes témáról mesél Kovács Adél, a bátor lány, aki még nincs 30 de már volt profi pénzügyes – és most profi programozó.

Az epizód végén pedig jövünk a már megszokott ajánlóval:

  • Ha többet szeretnél tudni arról, hogyan válts profin, hogyan csiszolj az életrajzodon és álláskereső profilodon, nézz körül a www.cvshark.hu oldalon.
  • Ha van egy ötleted, de nem tudod, hogy ütesd át a gyakorlatba, nézz körül https://magentakraft.hu/ oldalon és csatlakozz a MagentaKraft közösséghez.
  • Ha szívesen dolgoznál profi csapatban és szeretnél gyakorlatot szerezni még egyetem alatt, vegyél részt a Telekom Kickstart programjában. Részleteket a www.telekom.hu/kickstart oldalon találsz.
  • Ha inspiráló karrierváltó-történetekre vagy kíváncsi, nézz körül a Nőiváltó oldalán, ahol Adélhoz hasonló bátor fordulatokra vállalkozó hölgyek osztják meg történeteiket.

Kövessétek a Magenta podcast csatornáját, mindenképpen iratkozzatok fel, hogy ne maradjatok le a friss tartalmakról és értékeljetek minket.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét